четвер, 16 квітня 2020 р.


Дошкільне  дитинство – щаслива  пора!
         Дитинство… Тільки ставши дорослим розумієш солодкий присмак цього етапу свого життя. Його безтурботність, впевненість у здійсненні своїх мрій, віра в існування казкових героїв та щасливий кінець у всіх казках, бажання дізнатися про все – все.
         Дитинство не повернути…Але доторкнутися до нього можливо – через своїх дітей. Адже, коли в сім’ї з’являється дитина, ми, дорослі, стаємо дітьми. Починає крихітка «агукати» і ми теж, будує кубики чи грає шнуровкою – і ми теж, починає наше сонечко повзати – і ми стаємо на коліна і наздоганяємо…
         Із самого народження ми оберігаємо нашу дитину, але кожен з нас розуміє, що самостійну  і впевнену в собі  людину виховує соціум.
         І перший інститут в житті кожного з нас – це садочок. А як же без нього?
Між домами нашого кварталу, заховавшись між  високими тополями, стоїть затишний садочок із казковою назвою «Буратіно».
Прогулюючись не один рік територією садочка,  спостерігаємо за оновленням та збагаченням майданчиків. Тут і казкові персонажі: лебеді, динозаври, черепахи, слони, мотрійка; і тварини: краби, равлики, жирафи, крокодили, ведмеді… А  прекрасні та яскраві клумби так і ваблять сфотографуватися.
         І ось ми вже  у груповій  кімнаті. Вже в роздягальні чуєш запах молочної каші і,примружуючи очі, згадуєш  його… своє дитинство.
Групова та спальні кімнати радують зручними та новенькими меблями, різноманіттям іграшок.
         Я  вдячна кожному працівнику нашого садочка, які  працюють віддано та  старано які вміють вислухати, підтримати та зрозуміти. 
         Завдяки проведеній кропіткій роботі з батьками вихователями та батьківським комітетом  були замінені аварійні вікна на нові, які не лише милують око, а й викликають у кожного з нас гордість, що доклав зусиль для збереження тепла для своєї дитини.
         Невичерпна енергія та  творчий  підхід допомагають  проводити в нашому садочку багато  різноманітних виставок  та  конкурсів! Це і «Найкращий майданчик»,  і «Святкова презентація сніданку», а який був «Бал квітів», аж дух захоплювало від різнобарв’я кольорів, видів та розмірів костюмів, зроблених батьками. Вразило "Дефіле  капелюшків", "В  пошуках  скарбів", тощо.
        Даруючи  свято дітям нашого  садочку, побачивши їх непідробний захват, почувши неповторний сміх,  відчуваєш себе чарівником. А головне, бажання творити добро, прекрасне, жити в казковому світі дитинства, коли мрії перетворюються у можливість –  перетворюється у реальність.













Немає коментарів:

Дописати коментар